Comments are off for this post

Besøk fra Russland

Søndag 18.11 hadde vi besøk av familien Lavrenchuk på Frikirken.

Familien kommer opprinnelig fra Russland, men er bosatt i Finland. Familien består av mor, far og 6 barn, samt svigerdatter og barnebarn. De reiser rundt med sang, musikk og forkynnelse både i Norge, finland og Russland. Vi fikk oppleve både klassisk musikk, hebraisk og lovsanger på russisk, finsk og svensk.

Det ble en flott stund denne søndagen, og vi fikk lov til å være med på å samle inn offer til et prosjekt familien jobber med. Planen er å komme i gang med å bygge en kirke i en liten landsby i Russland med knapt 100 innbyggere. De ønsker å gi tilbake til sitt hjemland og være med å drive menighet der på sin fritid. Familien lever av å reise rundt med sang og musikk, og mange har fått oppleve dem i høst. Lørdag kveld deltok også familien på lovsangsfesten i Glomfjord sammen med et lovsangsteam fra bykirken i Bodø.

Vi takker for besøket og ønsker de Guds velsignelse over familien og arbeidet de driver.

Comments are closed.