1

Familiegudstjeneste søndag 11.02

Familiegudstjeneste med tidenes kirkekaffe. 

Søndag 11.02 var det for familiegudstjeneste på Frikirken. Etterpå selve gudstjenesten var det tidenes kirkekaffe med feiring av Bjørg Linvik som er 80 år, samt markering av morsdagen. Vi fikk overvåking dramakket om den blinde Bartemus som fikk synet tilbake da han traff Jesus, laget i en moderne utgave som en tv-intervju. Spennede og interessant med tanker om hva vi hadde gjort hvis vi hadde vært del av folkemengden som så dette. Ville vi nøle med Bartemeus, eller la han ut slik at Jesus kunne helbrede ham?

Tv-reporter, Bathemeus og en av tilskuerene

Masse gode kaker, som seg hør og bør når man feirer en 80 år og morsdagen på samme dag

Bjørg Linvik - 80 år 

Masse gode kaker, en 80 år gammel verdig 🙂

Comments are closed.