1

Familiegudstjeneste søndag 11.02

Familiegudstjeneste med tidenes kirkekaffe

Søndag 11.02 var det duket for familiegudstjeneste på Frikirken. Etterpå selve gudstjenesten var det tidenes kirkekaffe med feiring av Bjørg Linvik som er 80 år, samt markering av morsdagen. Vi fikk overvære dramastykket om den blinde Bartemeus som fikk synet tilbake da han traff Jesus, fremstillt i en moderne utgave som et tv intervju. Spennede og interessant med tanker om hva vi hadde gjort hvis vi hadde vært del av folkemengden som så dette. Ville vi hysjet på Bartemeus, eller sluppet han til slik at Jesus kunne helbrede han ?

Tv reporteren, Bathemeus og en av tilskuerene

Masse gode kaker, som seg hør og bør når man feirer en 80 åring og morsdagen på samme dag

Bjørg Linvik - 80 år 

Masse gode kaker, en 80 åring verdig 🙂

Comments are closed.